https://www.google.com/webmasters/verification/verification-file-dl?hl=nl&siteUrl=https://soundbytesofwisdom.com/&security_token=t0lIWwL7AGvAv-kUIQtfHE4RGVI:1520523339785

Voel je Slank

Oktober 2011

Deze foto is in oktober 2011 genomen.
Mijn gewicht was toen tegen de 100 kg
en je kunt wel zien dat ik niet goed in mijn vel zat.

September 2015

Deze foto is in september 2015 genomen.
Mijn gewicht is op dat moment rond de 80 kg.
Zoals dat nu nog steeds is.
Daarnaast zit ik veel beter in mijn vel.

Hoe het vroeger was:

Ook ik ben heel lang te dik door het leven gegaan. Als kind was ik al stevig en eigenlijk heb ik mijn hele volwassen leven overgewicht gehad. Ik was echt een emotionele eter. met als droevig maximum een gewicht van 100 kilo, en een BMI boven de 30. Als het vervelend was of juist als er iets te vieren was: Altijd had ik behoeft aan eten. De een ander valt af van stress, ik juist niet, ik ging meer eten. En ik ging daarbij vooral voor zoet en het vet dat er vaak bij hoort. IJs, koek, snoep, chocolade en alles uit die hoek.

Heel veel keer begonnen

Ik heb meegedaan met bijna alle diëten die in de mode kwamen, en soms lukte het me, om flink veel kilo’s af te vallen. En soms lukt ook dat niet eens. Het meest frustrerende was, dat die kilo’s er met dezelfde snelheid ook weer aan kwamen. Totdat ik in 2013 op een keerpunt kwam door een waarschuwing van de huisarts. Die kwam aan. Ik was een paar jaar ervoor weduwe geworden en ik had me voorgenomen om zo lang mogelijk mijn kinderen en kleinkinderen tot steun te zijn. Die belofte was in gevaar. Daarom ik heb het roer voor de zoveelste keer omgegooid. Met behulp van het JuicePlus+ Complete programma ben ik ruim 15 kilo afgevallen, naar een gewicht van 80 kilo. En nu, 3 jaar later, in 2016, is dat gewicht er nog steeds af.

Wat heeft het verschil gemaakt:

Deze laatste keer heb ik ook mijn emotionele en mentale patronen onder de loep genomen en aangepakt. Waar ik mijzelf saboteerde, tegenwerkte of gewoon niet in de hand had. Die patronen heb ik nu verbroken en geneutraliseerd. Ik ben een coach opleiding gaan volgen , omdat ik die doorbraak ook aan anderen gun en als resultaat heb ik dit programma gecreëerd. Het Voel je Slank programma gaat je helpen om je grote wens te vervullen: makkelijk en blijvend gewichtsverlies ervaren.

Op de hoogte blijven….?

Krijg automatisch bericht als er een nieuwe post aan mijn blog wordt toegevoegd. Vul rechts je e-mailadres in, om voortaan  een bericht te krijgen van nieuwe artikelen in mijn blog

5 + 7 =

Powered by WishList Member - Membership Software